Саакашвілі придумав, як буде вирішувати проблеми бізнесменів

Відео
Поділитися
Саакашвілі придумав, як буде вирішувати проблеми бізнесменів Саакашвілі просить підприємців записувати відео © president.gov.ua
Голова виконкому Нацради реформ обіцяє всі ініціативи та проблеми донести Зеленському.

Голова виконкому Національної ради реформ Міхеїл Саакашвілі закликав українських підприємців повідомляти йому про свої проблеми у веденні бізнесу через розміщення відеороликів в соцмережах.

Як запевняє експрезидент Грузії у своєму відеозверненні, опублікованому на його сторінці у Facebook у четвер, він вивчить всі ролики та на їхній підставі буде ініціювати законодавчі, адміністративні та інші зміни.

"Хочу звернутися від імені Національної ради реформ до всіх підприємців України... починаючи від малого підприємства, закінчуючи великим бізнесом... Надсилайте конкретні речі – не загальні – конкретно: що вам заважає, що треба міняти в законодавстві, що потрібно міняти в щоденній практиці, як приборкати свавілля чиновників Податкової, Митної і так далі", - сказав Саакашвілі.

"Надсилайте на "говорить бізнес", хештег #говоритьбізнес" – це буде на вашій сторінці, краще на мою надсилайте – завдяки хештегу ми вас знайдемо. Я вам обіцяю: кожне відео – я хочу, щоб ви записали відео – буде уважно нами переглянуто і головні речі будуть доведені до президента та до інших органів влади", - додав він.

За словами Саакашвілі, президент України Володимир Зеленський, "який створив Нацраду реформ" (насправді Рада реформ було створено за президента Порошенко - ред.), готовий обговорювати проблеми українських підприємців "як мінімум раз в тиждень, міняти цю систему, яка всім набридла".

"Для цього нам потрібні ваші позиції. Я хочу знати, що вам заважає", - сказав очільник виконкому Нацради реформ.

Читайте також: У мене немає програми реформ – Саакашвілі

Як повідомлялося раніше, Саакашвілі повідомив про те, що президент Володимир Зеленський поставив перед ним, як новим главою Виконавчого комітету реформ, завдання щодо вдосконалення податкового законодавства та завершення реформи митниці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі