СБУ вийшла за межі закону — Гриценко

Поділитися
СБУ вийшла за межі закону — Гриценко
Відомство працює на руку виборчому штабу Порошенка.

Керівництво Служби безпеки України, прикриваючи працівників штабу Петра Порошенка перейшло у своїх діях за межі закону, заявив лідер партії "Громадянська позиція", кандидат в президенти Анатолій Гриценко.

"Керівництво СБУ повністю пішло врознос – за межі Закону і людської моралі. Порошенко не зупиняє – він керує, через начальника особистої охорони генерала Федорова", - написав Гриценко в Facebook.

Він нагадав, що уже звертався до поліції з проханням не випускати Порошенка з країни після виборів, аби він поніс покарання за порушення закону.

"Генерали Юрій Федоров, Віктор Кононенко, Олександр Довженко – вони провокують насилля у країні – запам'ятайте ці прізвища!", - зазначив політик.

Також він додав лінк на матеріал в ЗМІ, у якому зазначається, що провокації в Києві 9 лютого за участі членів С14 проходили під покровительством з боку Служби безпеки України, і зазначив, що інформація є правдивою.

Зазначимо, що напередодні ввечері у Сумах поліція затримала двох членів виборчого штабів Петра Порошенка після повідомлення про підкуп виборців. Однак після втручання обласної прокуратури затриманих відпустили. Прокуратура визнала незаконними дії поліцейських і зареєструвала кримінальне провадження, яке має розслідувати СБУ.

Напередодні журналісти склали повну картину масштабного задуму тотальної скупки голосів на виборах на користь кандидата в президенти Петра Порошенка. За даними журналістів, найбільші мережі підкупу готуються в Києві, Одеській, Дніпропетровській, Миколаївській, Чернігівській, Полтавській, Харківській областях.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі