З'їзд УСДП прийняв відставку Корнійчука з посади голови партії

Поділитися
З'їзд Української соціал-демократичної партії в суботу, 20 серпня, прийняв відставку голови партії Євгена Корнійчука, обравши на цю посаду Володимира Ткаченка.

Як повідомляє прес-служба партії, відповідне рішення було прийнято абсолютною більшістю.

Мотивуючи своє рішення, Є. Корнійчук заявив, що він не може приділяти достатньо часу роботі в партії, а також її розвитку, у зв'язку із зайнятістю власними судовими справами.

«Судові розгляди з Генпрокуратурою сьогодні в мене забирають абсолютно весь час. Підписка про невиїзд фактично не дозволяє мені займатися партійною роботою - розвивати партію, спілкуватися з активом і їздити по регіонах», - заявив він.

У ході засідання політради він запропонував кандидатуру члена Київської міської організації УСДП Володимира Ткаченка на посаду голови партії.

Крім того, з'їзд ухвалив провести праймеріз, під час якого буде визначена нова кандидатура на посаду голови УСДП.

Нагадаємо, що раніше Є. Корнійчук написав заяву про складання голови УСДП.

Є. Корнійчук був затриманий 22 грудня 2010 після п'ятигодинного допиту в Генеральній прокуратурі України і поміщений у Подільський ізолятор тимчасового утримання. Його випустили з СІЗО 15 лютого, змінивши запобіжний захід на підписку про невиїзд.

Є. Корнійчука звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу: 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 (службове підроблення).

На даний час проходить судовий процес у його справі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі