Шарій і його "партія" близькі до родини екс-регіоналів з команди Януковича – НВ

Поділитися
Шарій і його "партія" близькі до родини екс-регіоналів з команди Януковича – НВ
Особливо блогер і колишні топ-менеджери "Нафтогазу" зблизилися останнім часом.

Анатолій Шарій, якого нещодавно зняли з розшуку, і його "партія" близькі до сім'ї діячів команди експрезидента-втікача Віктора Януковича.

Як пише "Новое время", посилаючись на інформацію своєї журналістки Христини Бердинських, йдеться про колишнього народного депутата Партії регіонів Володимира Кацубі і його синів: ексчлена правління НАК "Нафтогаз" і екс-депутата Партії регіонів Сергія Кацубу, а також ексзаступника голови правління НАК "Нафтогаз" Олександра Кацубу, якого після Майдану ГПУ підозрювала у причетності до розкрадання 450 млн грн.

"Кацуба навіть провів деякий час в СІЗО, у 2017-му він пішов на угоду зі слідством і відшкодував державі 100 млн грн", - нагадала вона.

За словами журналістки, у "партійному списку Шарія під 11-м номером йшла дружина Олександра Кацуби, а сам Шарій не приховує дружби з сім'єю Кацуб. В його Instagram багато свіжих знімків з Олександром Кацубою, є і з Володимиром.

Бердинських заявила, що поки Шарій знаходиться на території Європейського союзу, в Україні його "партією" займається, експерший заступник губернатора Вінницької та області та експомічник депутата Сергія Кацуби Олександр В'юник.

Також журналістка опублікувала відео однієї з регіональних зустрічей "партії" Шарія, яку проводить В'юник. На зустрічі він розповідає про те, як "все практично перевзулися".

"Відео надано розчарованими "однопартійцями" Шарія", - додала вона.

Читайте також: Курс валют НБУ: темпи зростання курсу долара та євро трохи скоротилися

У 2019 році "партія" Шарія брала участь у виборах до Верховної Ради, але не подолала прохідний бар'єр. Реєстрація партії у ЦВК одіозного проросійського блогера спровокувала масові протести в Києві.

Згодом Шарія зняли з виборів президента, так як він не проживав в Україні протягом п'яти років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі