Ситайло в суді оголосила діагноз Тимошенко, поставлений ще у серпні

Поділитися
На засіданні суду щодо розгляду апеляції на вирок у "газовій справі" стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко виникла суперечка через те, що головуюча суддя Олена Ситайло почала оголошувати діагноз Ю.Тимошенко з медичної довідки, що надійшла до суду з СІЗО.

Під час оголошення цього медичного документа і зазначення медичного діагнозу, встановленого екс-прем'єру ще у серпні нинішнього року, захисник Ю.Тимошенко Сергій Власенко сказав: "Що відбувається? Я прошу припинити це! Я заявляю відвід судді!".

Депутати, присутні на засіданні, почали кричати "Ганьба!". Суддя продовжує читати, незважаючи на крики у залі і протести з боку захисту. Що говорить суддя, у залі зовсім не чути.


Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва 11 жовтня засудив Ю.Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення службових повноважень під час підписання у 2009 році газових угод з Росією. Суд також зобов'язав Ю.Тимошенко компенсувати НАК «Нафтогаз України» збиток у розмірі 1,5 млрд грн., якого було завдано у результаті реалізації газових контрактів 2009 року.

Апеляційний суд Києва 13 грудня почав розглядати по суті скаргу Ю.Тимошенко на вирок у «газовій» справі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі