"Слуга народу" виключила зі списку п'ятого претендента

Поділитися
"Слуга народу" виключила зі списку п'ятого претендента 23-річний українець, який проживає в Ліоні,опинився в першій сотні списку партії © facebook.com
Партія виключила молодого кандидата після журналістського розслідування.

Партія "Слуга народу" видалили з виборчого списку 23-річного Романа Карабаджака, який перебував у списку під номером 83.

Повідомляється, що партія прийняла рішення про виключення Карабаджака після того, як була оприлюднена інформація про те, що кандидат не проживає в Україні, а навчається у Франції. Батьки юнака займають керівні пости в Одеській області. Мати Лариса Карабаджак є депутатом Виноградівської сільської ради в Одеській області, а батько Юрій очолює Арцизьку районну раду в Одеській області.

Раніше партія Зеленського виключила з партійного списку чотирьох потенційних депутатів. Прес-служба партії повідомила про виключення зі списку 25-річної Ірини Панченко, яка займала в ньому 73-ю позицію. Також партія представила список з прізвищами 200 майбутніх депутатів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі