Справа падіння МН17: другий блок слухань призупинили до 22 червня

Поділитися
Справа падіння МН17: другий блок слухань призупинили до 22 червня Попереднє слухання відбулося 23 березня тільки з участю зацікавлених сторін © worldweapon.ru
"У захисту буде можливість виступити і відреагувати на все, що було представлено".

Слухання у справі падіння пасажирського "боїнгу" МН17 в небі над Донбасом продовжаться 22 червня. Про це сьогодні під час засідання в Нідерландах заявив головуючий суддя Хендрік Стейнхаус.

"В останні дні захист пояснив, які у них були проблеми в зв'язку з приготуваннями захисту для пана Пулатова. Прокурор детально пояснив хід слідства і структуру справи. У ці дні обговорювалися багато аспектів, але не було ще глибокого обговорення змісту різних заяв і доповідей. Прокурор обговорював кілька недавніх подій і також говорив про планування подальших слухань. У захисту буде можливість виступити і відреагувати на все, що було представлено. Щоб дозволити їм підготуватися, ці слухання будуть припинені до 10 ранку 22 червня ", - пояснив головуючий суддя.

Читайте також: Справа МН17: сьогодні в суді розглядають роль підозрюваних

Нагадаємо, 8 червня, у Нідерландах стартував черговий блок слухань у справі про збитий малайзійський "Боїнг" MH17. Попереднє слухання відбулося 23 березня тільки з участю зацікавлених сторін, без публіки і преси через пандемію коронавірусу. При цьому ще рік тому JIT назвала імена чотирьох обвинувачених. Детальніше про процес в статті Володимира Кравченка "Заради справедливості" для ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі