США: перед українськими виборами в Донбасі органи "ЛДНР" мають бути ліквідовані

Поділитися
США: перед українськими виборами в Донбасі органи "ЛДНР" мають бути ліквідовані © radiosvoboda.org
У місії США при ОБСЄ нагадали, що 11 листопада виповнився рівно рік з дня фейковий виборів, проведених так званими народними республіками на сході України.

У місії США при ОБСЄ заявили, що так звані органи влади терористів на окупованих територіях Донбасу повинні бути ліквідовані, тому що вони становлять загрозу мирним зусиллям на сході України, повідомляється в заяві, опублікованій на офіційному сайті місії.

Згідно із заявою політичного радника США при ОБСЄ Грегорі Макріс, 11 листопада виповнився рівно рік з дня фейковий виборів, проведених так званими народними республіками на сході України.

"Російська пропаганда, спрямована на переконання людей в легітимності цих органів після" референдумів "на Донбасі і в Криму, виявилася безуспішною. Незаконні влади, створені цими фейковий "виборами", являють собою загрозу мирним зусиллям на сході України. Перш ніж провести будь-які законні вибори на Донбасі, ці незаконні, корумповані органи повинні бути ліквідовані ", -зазначив він.

Крім того, Макрис також в черговий раз нагадав, що США підтримують територіальну цілісність і суверенітет України в міжнародно визнаних кордонах.

"Ми не визнаємо і ніколи не визнаємо анексію Криму Росією. Ми приєднуємося до наших європейських і іншим партнерам в підтвердженні того, що наші санкції проти Росії будуть залишатися в силі до тих пір, поки вона повністю не виконає свої мінські зобов'язання. Окремі санкції, пов'язані з Кримом, будуть діяти до тих пір, поки Росія не поверне Україні повний контроль над півостровом ", - говорить він.

Нагадаємо, що данні спільного дослідження Українського інституту майбутнього та "Дзеркала тижня. Україна", проведеному з допомогою компанії "Нью Імідж Маркетинг Груп" показують, що більшість жителів окупованої частини Донецької і Луганської областей, а саме 67,4%, упевнені в необхідності проведення місцевих виборів в "ДНР/ЛНР", однак близько третини, а точніше 31,9%, не відчувають такої потреби.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі