"Свобода" обіцяє і надалі діяти в Раді на межі фолу

Поділитися
Віце-спікер від "Свободи" Руслан Кошулинський запевнив, що його політична сила буде використовувати в парламенті всі дозволені законодавством інструменти.

Віце-спікер Руслан Кошулинський заявив, що фракція ВО "Свобода" і надалі буде належним чином реагувати на порушення владою регламенту і готова "грати на межі фолу".

"За ці два дні я побачив, що навіть маленькою фракцією в 37 осіб можна зламати конструкцію, яка будувалася протягом минулої каденції", - сказав віце-спікер в інтерв'ю "Українській правді".

На зауваження, що вони це роблять в основному фізичною силою, Кошулинський сказав: "На жаль, але будь-яке окостеніння, будь-яку звичку важко ламати. Будь-який чиновник не буде рухатися в кріслі, якщо йому не буде муляти в одному місці. Є дві речі, яких боїться чиновник - люди на вулиці і ЗМІ".

- Другий день роботи нової Ради розпочався з великої бійки (ВІДЕО)

"Свобода" їм сьогодні показала - хочете робити так, ми плакатися по кулуарах не будемо і розповідати, що нічого не можемо. Якщо ми сюди прийшли, то ми використаємо всі інструменти, які дозволені нам у відповідності з чинним законодавством. Ми будемо грати на межі фолу, тому що ви (влада) граєте за межами правил", - зазначив Кошулинський.

"Вони діють за правилом "моя сила - що хочу, те й роблю". Це ми відчули на підготовчій групі .... Але я їм сказав, що принцип сили, яким вони користуються, має і зворотний бік монети", - сказав віце -спікер.

Кошулинський заявив, що для них принципове питання - персональне голосування, а не комітети і посади.

Нагадаємо, у четвер, 13 грудня, робота Верховної Ради розпочалася з масштабної бійки після того, як опозиціонери звинуватили представників Партії регіонів у голосуванні чужими картками. !zn

Читайте також:

«Свобода» готова блокувати трибуну всі 5 років каденції Верховної Ради

Депутати «Свободи» спиляли паркан біля Ради і виламали двері в парламент (ВІДЕО)

Рада заборонила блокувати трибуну і зобов'язала депутатів голосувати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі