Табачник: Міністри не зобов'язані знати Конституцію і українську мову

Поділитися
Міністр освіти і науки Дмитро Табачник вважає недоцільним складання держслужбовцями іспиту на знання української мови та історії при прийомі на роботу. Окрім того, він додав, що дотримується такої ж думки і щодо Конституції України.
Міністр освіти і науки Дмитро Табачник вважає недоцільним складання держслужбовцями іспиту на знання української мови та історії при прийомі на роботу. Окрім того, він додав, що дотримується такої ж думки і щодо Конституції України.«Я не бачу нічого страшного в тому, якщо, наприклад, міністр охорони здоров'я не знає всіх положень Конституції. Важливо, щоб він розбирався якісно в своїй сфері», - сказав міністр. При цьому Табачник підкреслив, що вважає однією з ознак інтелектуальної розвиненості всебічну обізнаність людини. Раніше голова Верховної Ради Володимир Литвин сказав, що вважає за доцільне, аби державні службовці, перш ніж обійняти посаду, здавали іспити на знання Конституції, історії та української мови. Нагадаємо, 9 листопада Табачник висловив бажання написати диктант, щоб, за його словами, перевірити, чи не застаріли отримані ним у школі та університеті навички.

За матеріалами ТСН,  Українські новини

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі