Тейлор вважає, що Зеленський може залишитися осторонь внутрішньої політики США

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Тейлор вважає, що Зеленський може залишитися осторонь внутрішньої політики США © president.gov.ua
Дипломат зазначив, що український президент вже сформулював, що не збирається втручатися в американську внутрішню політику на чиємусь боці.

Президент Володимир Зеленський цілком може залишитися осторонь американської внутрішньої політики, заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор в інтерв'ю головній редакторці "Дзеркала тижня. Україна" Юлії Мостовій.

"Зеленський вже сформулював, що не збирається і не втручатиметься в американську внутрішню політику на чиємусь боці. Він керуватиметься українським законодавством, українськими національними інтересами. Українські національні інтереси, безумовно, включають боротьбу з корупцією і подальший опір Росії, повернення українських територій. Я думаю, що він цілком може залишитися осторонь американської внутрішньої політики", - зазначив дипломат.

Зазначимо, що Вільям Тейлор покидає свій пост у зв'язку із закінченням строку його призначення тимчасовим керівником дипмісії США в Києві.

Детальніше про перипетії українсько-американських відносин читайте у матеріалі Юлії Мостової "Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор: "Президент Зеленський цілком може залишитися осторонь американської внутрішньої політики"" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі