Тимошенко: Справа проти Кучми - відволікаючий маневр Януковича

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Лідер опозиційної партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко називає кримінальну справу стосовно другого президента України (1994-2005) Леоніда Кучми «відволікаючим маневром» чинного голови держави Віктора Януковича» від проблем у країні.

«Це - відволікаючий маневр Януковича, який хоче таким чином відвернути увагу людей від розвалу економіки, соціальної сфери, підвищення тарифів, зростання цін», - сказала вона у п'ятницю, 25 березня, у Брюсселі в інтерв'ю українським журналістам.

Ю.Тимошенко вважає, що у чинного президента сьогодні «багато проблем і значна недовіра в суспільстві».

«Ще більше проблем у нього буде в майбутньому. У нього не вистачить екс-президентів, щоб прикрити всі свої провали і розвали, які він влаштував в країні. Тому справа проти Кучми його не врятує», - резюмувала політик.

Нагадаємо, що 22 березня перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін заявив, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо Л. Кучми. Йому пред'явлено звинувачення у перевищенні влади, наданні незаконних розпоряджень керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

За матеріалами прес-служби Ю.Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі