Тимошенко у розмові з Фюле розкритикувала опозицію за закон про вибори

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко під час своєї зустрічі з єврокомісаром з питань розширення ЄС Штефаном Фюле заявила, що голосування за закон про вибори було помилкою опозиції.

Про це розповів голова Представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра на зустрічі з послами країн ЄС та представниками української опозиції.

Один з учасників зустрічі, Ж.Тейшейра, посилаючись на слова Ш.Фюле, розповів, що Ю.Тимошенко вважає помилковим голосування як БЮТ, так і опозиції в цілому, за новий закон про вибори народних депутатів.

На питання Ш.Фюле про самопочуття Ю.Тимошенко тільки посміхнулася й відповіла, що тримається, розповів Ж.Тейшейра.

Як повідомлялося, за новий закон про вибори 17 листопада проголосували 366 депутатів, у т.ч. від Партії регіонів - 187, КПУ - 24, Народної партії - 20, групи «Реформи заради майбутнього» - 19, позафракційних - 18, від «БЮТ-Батьківщина» - 62, НУНС - 36.

За інформацією ZN.UA, Ю.Тимошенко написала гнівного листа однопартійцям, в якому засудила їхнє голосування за закон про вибори. Але послання оприлюднено не було з ініціативи вождів БЮТ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі