Три людини готові взяти Гладковського на поруки — ЗМІ

Поділитися
Три людини готові взяти Гладковського на поруки — ЗМІ У ніч на суботу Гладковському обирають запобіжний захід
За засіданням стежать кілька десятків активістів, які зібралися біля будівлі з плакатами.

Вищий антикорупційний суд України розпочав обирати запобіжний захід колишньому першому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському.

Прокурори клопочуть про обрання Гладковському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 100 млн грн.

Колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського просять взяти на поруки депутати Максим Саврасов та Ростислав Павленко. Також висловив бажання взяти на поруки Гладковського відеоблогер і кандидат на минулих виборах до Ради Андрій Серебрянський.

Під будівлею суду зібралися активісти Нацкорпуса, які обіцяють дочекатися рішення суду.

Читайте також: Затриманий ескзаступник голови РНБО Гладковський оголосив голодування

Як раніше повідомлялося, колишній заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони і фігурант справи про розкрадання в "Укроборонпромі" Олег Гладковський в четвер вдень намагався вилетіти з України. НАБУ повідомило йому про підозру у зловживанні службовим становищем і недекларуванні доходів.

В кінці лютого проект Bihus.Info опублікував розслідування, присвячене масштабним розкраданням в "Укроборонпромі", до яких причетні наближені до п'ятого президента Петра Порошенка особи: Олег Гладковський, його син Ігор з бізнес-партнерами Віталієм Жуковим і Андрієм Кугою, та колишній глава "Укроборонопрома" Павло Букін.

Протягом кількох років підприємці Жуков і Рогоза платили правоохоронцям хабара за те, щоб розслідування "спускали на гальмах".

"Дзеркало тижня. Україна" неодноразово публікувало матеріали про корупцію і масштабні зловживання в оборонному секторі. Детальніше читайте в матеріалі "Злочинні схеми в оборонпромі: чому розслідування Bihus.Info не може бути фейковим" та статті Дмитра Менделєєва "Мародери країни відрубаних рук", "Оборонка: хто першим добереться до "фінішу"?".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі