ЦВК викреслив із виборчого списку «Батьківщини» 13 осіб

Поділитися
Кілька кандидатів від «Батьківщини», які отримали "непрохідні" місця у партійному списку, не стали навіть приносити в Центрвиборчком документи для своєї реєстрації.

Центральна виборча комісія виключила 13 осіб з виборчого списку ВО «Батьківщина» через ненадання документів, необхідних для реєстрації кандидата у народні депутати. Відповідне рішення ухвалене під час засідання ЦВК.

Зі списку ВО «Батьківщина» виключено Павла Костенка (124 номер списку - ред.), Сергія Міщенка (142), Анатолія Ягоферова (143), Олега Скляра (144), Василя Куйбіду (146), Гарегіна Арутюнова (159), Бориса Пудова (166), В'ячеслава Передерія (171), Романа Сушка (176), Володимира Гонського (188), Сергія Євтушка (203), Юрія Романюка (214) і Василя Кравченка (218).

Разом з тим 6 серпня ЦВК розгляне питання про реєстрацію Костенка і Міщенка як кандидатів, які будуть висуватися в одномандатних округах. Вони будуть балотуватися як самовисуванці.

Як відомо, у понеділок 30 липня Об'єднана опозиція оприлюднила свій виборчий список.

Список викликав неоднозначну реакцію. Зокрема, два нардепи від БЮТ - Сергій Міщенко і Вадим Коротюк, не знайшовши своїх прізвищ у прохідній частині, на позачерговому засіданні Ради оголосили про вихід із фракції.

«Керівники партій, які складали цей список, вважають, що такий солдат, як Міщенко, не потрібен їм в наступному скликанні. У мене 141-й номер. Зрозуміло, що він непрохідний ... Я не можу з цими людьми йти», - сказав Міщенко, коментуючи свій вчинок. За словами депутата, прохідна частина списку - «до 70 номеру». !zn

Читайте також:

Екс-бютівець розповів, як Тимошенко формувала партійні списки у в’язниці

Луценко незадоволений списками опозиції: Мало активних бійців, є небезпека «тушканізації»

Тимошенко не бачила остаточного списку Об'єднаної опозиції

«Батьківщина» спростувала чутки про бунт у рядах опозиції через виборчий список

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі