У ЦВК назвали вартість виготовлення бюлетенів під вибори

Поділитися
У ЦВК назвали вартість виготовлення бюлетенів під вибори Крім бюлетенів, буде надрукована інша література для виборчих комісій
Держпідприємство "Україна" почне друкувати бюлетені у другій половині червня.

Центральна виборча комісія підрахувала орієнтовну вартість виготовлення бюлетенів для позачергових парламентських виборів 21 липня.

За даними прес-служби ЦВК, 26 червня комісія планує укласти договір з державним підприємством "Поліграфічний комбінат "Україна" на орієнтовну суму - 281 млн 845 тис. 240 грн.

Крім того, як підрахували в ЦВК, орієнтовна вартість послуг з доставки пакетів зі спеціальною системою захисту для транспортування протоколів - 362 тис. 260 грн.

Послуги з виготовлення та доставки номерних одноразових пломб для пломбування виборчих скриньок у ЦВК оцінюють у 594 тис. 326 грн; послуги з виготовлення та доставки журналів реєстрації документів, заяв і скарг у виборчій комісії та журналів обліку особистого прийому громадян у виборчій комісії обійдуться в 621 тис. 399 грн.

На послуги з доставки видання Закону України "Про вибори народних депутатів України" планують витратити 1 млн 120 тис. грн.

Послуги з виготовлення та доставки збірок "Роз'яснення щодо порядку підрахунку голосів виборців на виборчій дільниці та складення протоколів дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці після закінчення голосування на виборах народних депутатів України" обійдуться в 416 тис. 999 грн.

Станом на 14 червня ЦВК зареэструвала 260 кандидатів у мажоритарники.

Нагадаємо, 21 травня президент Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради і призначення позачергових виборів на 21 липня.

24 травня група народних депутатів з фракції "Народного фронту" направила в Конституційний Суд подання про відповідність президентського указу Основному Закону з проханням розглянути його протягом двох місяців.

Якщо КСУ визнає, що указ глави держави не відповідає Основному Закону, то виборчий процес буде зупинено. Докладніше читайте у статті Сергія Рахманіна "Гра в швидкі "шашечки".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі