У Кабміні назвали нового керівника Чорнобильської зони

Поділитися
У Кабміні назвали нового керівника Чорнобильської зони © STATUS QUO
Переможцем конкурсу на посаду керівника ДАЗВ став Сергій Калашник.

Переможцем конкурсу на зайняття посади голови Державного агентства з управління зоною відчуження став Сергій Калашник. Про це повідомляє Національне агентство України з питань державної служби.

"Кабінет міністрів України визначив Калашника С. В. переможцем конкурсу на зайняття посади голови Державного агентства з управління зоною відчуження за результатами відповідної співбесіди, проведеного з кандидатами на зазначену посаду, пропозиції по яких внесені комісією з питань вищого корпусу державної служби", - зазначається в інформації про конкурсі, оголошеному урядовим розпорядженням № 1049-р від 15 листопада 2019 року.

На сайті уряду поки відсутнє розпорядження про призначення Калашника головою ДАЗВ. Досі тимчасово виконувала обов'язки голови ДАЗВ Павлова Катерина Сергіївна.

4 квітня в зоні відчуження ЧАЕС загорівся ліс. Вогонь охопив 20 га в Котовському лісництві. Повідомлялося також про підвищення радіаційного фону, але натсупного дня він нормалізувався.

Державна служба з надзвичайних ситуацій до гасіння пожежі залучила авіацію. В операції з ліквідації загоряння залучено два пожежних літаки Ан-32П і вертоліт Мі-8.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі