У Кремлі повідомили, що контакти з Києвом до інавгурації президента не плануються

Поділитися
У Кремлі повідомили, що контакти з Києвом до інавгурації президента не плануються У Кремлі чекають на офіційне оголошення підсумків виборів © NATO
У країні-агресорі також мають намір стежити, які перші кроки зробить Зеленський.

Помічник президента Російської Федерації Юрій Ушаков заявив про те, що Кремль не має наміру контактувати з Києвом до офіційних підсумків виборів та інавгурації нового президента. Про це він повідомив журналістам, передає інформагентство "ТАСС".

"Ні, поки не планується. Зараз ми чекаємо на офіційне оголошення підсумків виборів, а потім там чекає ще період до інавгурації нового президента", - сказав Ушаков.

Він також додав, що в Кремлі подивляться, як розвиватиметься ситуація в Україні і якими будуть перші кроки нового президента країни.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков сказав, що Володимир Путін не планує вітати Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах. На питання, чому прийнято таке рішення, він відповів, що "треба судити по конкретних справах, конкретних кроках", а офіційні підсумки поки не оголошено.

У Кремлі також заявляли, що легітимність виборів "поставлено під питання" через те, що виборчі дільниці на території РФ були закриті. Як відомо, українці, які мешкають у РФ, могли проголосувати за межами країни-агресора.

21 квітня відбувся другий тур президентських виборів. Центральна виборча комісія опрацювала вже 100% електронних протоколів: переміг шоумен Володимир Зеленський із результатом 73,22%, чинний глава держави Петро Порошенко набрав 24,45% голосів.

Загалом міжнародні та українські спостерігачі визнали другий тур виборів демократичним й відповідним до міжнародних стандартів.

Детальніше про президентську кампанію читайте в спецтемі DT.UA "Вибори-2019".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі