У Зеленського сказали, що про приїзд Джуліані дізналися зі ЗМІ

Поділитися
У Зеленського сказали, що про приїзд Джуліані дізналися зі ЗМІ В історії з Джуліані є якась загадка © Телеканал ZIK
Втім, і про те, що Джуліані не приїде, у Зеленського теж дізналися зі ЗМІ.

Гучна історія з оголошеним приїздом особистого адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані до Володимира Зеленського, а потім раптова відміна візиту обростає все новими подробицями. Тепер з'ясувалося, що ніхто взагалі не знав ні про який візит - нібито про нього Зеленський дізнався зі ЗМІ.

Представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що новообраний президент дізнався про приїзд адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані зі ЗМІ.

Про це Разумков розповів в ефірі "Свободи слова" на ICTV, передає Українська правда.

"Про те, що приїжджає Рудольф Джуліані Зеленський дізнався зі ЗМІ і про те, що він не приїжджає, він теж дізнався зі ЗМІ. Саме тому мені дивна та інформація, яка з'явилася в американських ЗМІ про те, що хтось давав коментар з представників команди про те, що там є якісь підводні камені. Це не відповідає дійсності. Будемо сподіватися, що це непорозуміння буде знято у взаєминах між командою Зеленського і представниками США", - відзначив представник штабу Зеленського.

На питання, чи працює хтось з команди Зеленського над вирішенням цієї ситуації, Разумков відповів:

"Я думаю, що такі питання повинні носити конфіденційний характер, це раз, а два – Зеленський готовий проводити такі зустрічі не тільки з офіційними представниками держав, але і в тому числі і зустрічатися з представниками тих чи інших політичних сил, або не політичних сил, які будуть зацікавлені у подальшому поглибленні взаємовідносин між державами, які позитивно налаштовані і допомагають нам у боротьбі за нашу незалежність", - сказав представник штабу Зеленського.

Як повідомляло DT.UA, приїзд Джуліані напередодні інавгурації Зеленського мав бути пов'язаний не тільки з консультаціями з приводу коротких переговорів, які пройдуть між новим главою української держави та високим представником американської сторони. Згідно з джерелами DT.UA, приїзд Джуліані мав відбутися на особисте прохання Майка Помпео для вирішення декількох завдань. Зокрема, оточення Трампа цікавлять напрацювання Генпрокуратури у справі компанії Burisma, до наглядової ради якої входить син Джо Байдена, одного з можливих основних опонентів Трампа на виборах 2020 р.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі