"УДАР" готується заявити про спробу замаху на Кличка

Поділитися
"УДАР" готується заявити про спробу замаху на Кличка
У партії угледіли замах на життя політика у події 24 листопада, коли приватному літаку з Кличком на борту не дозволили сісти в "Жулянах".

Партія "УДАР" заявляє про спроби замаху на життя лідера Віталія Кличка. Про це сказано у проекті звернення "УДАРу" до західних дипломатів, яке підготовлено у штабі партії, повідомляють джерела "Української правди".

Йдеться про події 24 листопада 2013 року, коли приватному літаку з Віталієм Кличком на борту не дозволили сісти у "Жулянах", внаслідок чого він не встиг на народне віче.

Версія "УДАРу" базується на тому, що заборону на посадку було дано на висоті близько 100 метрів при випущених шасі і повній підготовці до посадки при видимості близько 50 метрів.

"Такі дії диспетчерської служби за таких конкретних обставин могли стати причиною трагедії, аналогічної тій, що сталася під Смоленськом з президентом Польщі", - сказано у доповідній нардепа з фракції "УДАР" Валерія Карпунцова, яку публікує УП.

За інформацією "УДАРу", закриття на приліт аеропортів "Бориспіль" і "Жуляни" відбулося на підставі NOTAM-повідомлення об 11:14 з аргументацією "у зв'язку з проведенням антитерористичних заходів", тоді як екіпаж літака Кличка інформували про це лише при зниженні близько 11:30.

Причому, як сказано у відповіді Державної служби з надзвичайних ситуацій, анонімний дзвінок на телефон 112 про можливий вибух літака над Києвом, який і став причиною для проведення антитерористичних заходів, надійшов вже після закриття авіапростору, об 11:48.

У результаті заборони літак Кличка сів у Кривому Розі, звідки він автомобілем вирушив на Київ, запізнившись на віче. !zn

pravda.com.ua

Читайте також:

Кличко про довибори в Раду: Якщо так і далі піде, то вибори президента можна і не проводити

"УДАР": Влада через суд намагається обмежити пересування Кличка Києвом

Кличко завершив кар'єру в боксі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі