Українські військові повністю залишать Ірак до кінця року

Поділитися
Дев'ять українських військовослужбовців до кінця року завершать виконання завдань у складі Тренувальної місії НАТО в Іраку і повернуться на батьківщину.

Про це повідомили в місії України при НАТО в Брюсселі, коментуючи рішення Північноатлантичної ради про завершення Тренувальної місії Альянсу в Республіці Ірак.

"До кінця поточного року 9 українських військовослужбовців завершать виконання завдань у складі місії і в установленому порядку повернуться на Батьківщину", - зазначили в Місії України при НАТО.

Як повідомили в Місії, Україна - єдина країна-партнер НАТО, миротворчий персонал якої з 2006 року постійно входив до Тренувальної місії Альянсу і ефективно виконував завдання за призначенням.

"Більше 50 українських військовослужбовців пройшли почесну службу в складі місії і забезпечили надання інструктурно-методичної допомоги новоствореним структурам безпеки Іраку, а також підтримання міжнародного авторитету України як активного учасника багатонаціональних операцій з врегулювання криз в різних куточках світу", - заявили в Місії України при НАТО.

Як повідомлялося, 12 грудня Північноатлантична рада НАТО ухвалила рішення про завершення діяльності Тренувальної Місії НАТО в Іраку. Військове керівництво НАТО розпочало роботу по згортанню та виведенню Місії з території Іраку до кінця поточного року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі