В Україну приїде радник Трампа

Поділитися
В Україну приїде радник Трампа Візит відбудеться на наступному тижні (19-25 серпня). © Wikimedia commons
Радник Трампа відвідає Київ наступного тижня.

Радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон планує відвідати Україну з візитом на наступному тижні в рамках свого турне в Європу і на Близький Схід. Про це заявила у вівторок під час брифінгу у Вашингтоні прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, повідомляє прес-служба посольства США в Україні на своїй сторінці у Facebook.

"Візит відбудеться на наступному тижні (19-25 серпня). Болтон в рамках візиту зустрінеться з керівництвом України і українськими чиновниками високого рівня", - йдеться в повідомленні.

Посол України в США Валерій Чалий підтвердив, що радник президента Сполучених Штатів з питань нацбезпеки візьме участь у параді з нагоди Дня незалежності України 24 серпня в Києві.

"Це не просто символізм - це чіткий прояв підтримки нашого стратегічного партнера", - зазначив посол.

Раніше повідомлялося, що в параді на честь 27-ї річниці Незалежності України, яка відзначається 24 серпня, візьмуть участь підрозділи збройних сил 15 країн світу, в тому числі країн-членів НАТО.

Президент США Дональд Трамп 13 серпня підписав оборонний бюджет країни на 2019 рік, який, зокрема, передбачає військову допомогу Україні в розмірі 250 млн доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі