У камері Луценка олійною фарбою замазали грибок на стінах

Поділитися
© oda.odessa.gov.ua
Сьогодні до екс-міністра МВС Юрія Луценка прийде французький лікар. Про це повідомила захисник підсудного Ірина Луценко.

«Перед їхнім приїздом, як розповів Юра, побілили стелю буквально за 2 дні, побілили і прибрали у тих камерах, в яких мала бути комісія, 17 або 18 камер. Також замазали олійною фарбою місця, де був грибок, і не провітрили приміщення», - цитує слова І.Луценко прес-служба партії «Народна самооборона».

Вона нагадала, що вчора до підсудного у СІЗО приходила європейська комісія з питань запобігання катуванням, нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню. Сьогодні планується, що ця комісія прийде знову, однак разом із французьким лікарем.

При цьому, Ю.Луценко повідомив, що комісія сміялася з такої поведінки співробітників СІЗО, адже ремонт був помітний.

«Комісія ознайомиться з медичними документами чоловіка, у тому числі і з історією хвороби, з аналізами і всіма підсумками, які ми оприлюднили», - сказала І.Луценко.

Прийде французький лікар, поспілкується з ним, подивиться всю ту історію хвороби, і він хоче переконатися, чи вірний діагноз поставили Луценку», - заявила І.Луценко.

Вона також підкреслила, що Ю.Луценко дав свою згоду на огляд французьким лікарем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі