«Регіоналам» заборонили голосувати за декриміналізацію

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
Народні депутати від Партії регіонів отримали команду не голосувати за декриміналізацію статті, за якою засуджено екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко. Про це заявив голова парламентського комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВР, регіонал Володимир Макеєнко.

Він зазначив, що Ю.Тимошенко сама винна в тому, що на голосуванні щодо декриміналізації ст. 365 у сесійній залі не вистачає голосів.

«Варто зазначити, що після президентських виборів із фракції «БЮТ - Батьківщина» почали масово виключати народних депутатів. Фракція БЮТ виключила в цілому, підкреслюю, майже 50 осіб зі своєї фракції. Вся справа в тому, що фракція БЮТ готувалася до парламентських виборів і скидала непотрібний баласт. А зараз виходить так, що у них немає голосів, щоб звільнити Ю.Тимошенко», - сказав В.Макеєнко.

«Шановні, навіщо ви розігнали своїх народних депутатів? Вони знають, що у них не вистачає голосів на декриміналізацію, а тепер ходять і просять у нас: "Дайте голоси", - сказав політик.

Він додав, що Партія регіонів не має наміру голосувати за цю статтю.

«Керівник нашої фракції сказав "Ні". Коротка відповідь, але зрозуміла», - зазначив регіонал.

Нагадаємо, народний депутат від «БЮТ-Батьківщина» Наталія Королевська заявила, що ще є шанси на декриміналізацію статті, за якою засуджено екс-прем'єр-міністра України Ю.Тимошенко.

Сьогодні Верховна Рада відмовилася декриміналізувати ст. 365 Кримінального кодексу, за якою було засуджено Ю.Тимошенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі