У СІЗО пояснили, чому не пустили дочку Тимошенко

Поділитися
© vk.com/typical_kirovohrad
Державна пенітенціарна служба пояснила відмову допустити дочку колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенію Карр у Лук'янівський слідчий ізолятор у Києві на побачення до матері проведенням слідчих дій, на які у неї не було дозволу суду. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Дочку Ю. Тимошенко Євгенію Карр на побачення з матір'ю в Київське СІЗО допущено не було в зв'язку з тим, що вона мала дозвіл на участь у процесі від апеляційного суду м. Києва з першої кримінальної справи проти Ю. Тимошенко, а в цей час проводилися слідчі дії у другій кримінальній справі, на що відповідного письмового дозволу на участь у слідчих діях вона не мала", - сказано в ньому.

Відомство також зазначає, що 15 листопада з Ю. Тимошенко в СІЗО зустрічався слідчий Державної податкової служби та слідчі дії проводилися в камері у присутності депутата від БЮТ Сергія Власенка.

Як повідомлялося, сьогодні Верховна Рада не підтримала поправку, яка виключає з Кримінального кодексу статтю 365, за якою було засуджено екс-прем'єра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі