Війна Росії проти України можлива — Бадрак

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Війна Росії проти України можлива — Бадрак Двухглавый орел хижацьки дивиться на Україну © depositphotos / GrinPhoto
Нове військово-політичне керівництво України поки не робить висновків з динамічного погіршення геополітичної обстановки.

Нинішня осінь недвозначно переконує: війна можлива в будь-якій точці планети, причому сучасна війна є непередбачуваною і швидкоплинною в досягненні результату. І, зрозуміло, можлива війна проти України.

Про це у своїй статті для DT.UA пише Валентин Бадрак, директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння. На його думку, нове військово-політичне керівництво України поки не робить висновків з динамічного погіршення геополітичної обстановки, на тлі протиріч, що різко виросли всередині НАТО, посиленої підготовки до війни РФ і Заходу, безпрецедентноъ мілітаризації по периметру самої України - Польщі, Білорусі, Туреччини. А також успішного застосування нових, відносно недорогих технологій.

"Оскільки, домовляючись за допомогою сумнівних формул, у Києві забувають: немає ніяких таких "ДНР" і "ЛНР", а є лише однойменні щупальця Москви на українській території. Чужоземна озброєна орда на порозі країни брязкає зброєю, і ми мали би терміново розвивати власну формулу протидії, а натомість тривають лише тактичні дискусії про те, через яке підприємство - Міноборони чи Мінекономрозвитку - здійснювати закупівлі, де вдасться менше сплатити комісійних (!). Та ще про стандарти НАТО", - відзначає експерт.

В Кремлі не поспішають дотримуватися домовленостей і заявляють про те, що не можуть гарантувати відвід російсько-терористичних військ від лінії розмежування в Донбасі.

Детальніше про необхідність нарощування військового потенціалу читайте в статті Валентина Бадрака "Війна і дірявий оборонний потенціял" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі