Власенко обурений вимогою знімати штани перед побаченням з Тимошенко

Поділитися
Сергій Власенко заявив, що обмеження кількості побачень з Юлією Тимошенко є незаконним. Захисник також обурений «таємним наказом» Пенітенціарної служби знімати з нього пасок перед побаченнями і, «можливо, штани».

Заява Пенітенціарної служби про обмеження побачень Юлії Тимошенко з захисниками прямо суперечить Кримінально-виконавчому кодексу, де чітко вказано, що ДПС не має таких повноважень. Про це в ефірі «5 каналу» заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко.

«Була заява Пенітенціарної служби про те, що вони обмежать зустрічі Юлії Тимошенко з захисниками. Частина 3 статті 110 Кримінально-виконавчого кодексу: кількість і тривалість таких побачень, мається на увазі побачення з захисниками, необмежена. Закон говорить - необмежена, а Пенітенціарна служба каже - а ми обмежимо», - заявив Власенко.

Власенко також розповів, що під час останнього відвідування Тимошенко, під час проходження контролю, представник Пенітенціарної служби запропонував йому зняти штани. «Була дуже цікава ситуація, коли мені запропонували зняти пасок, і можливо, зняти штани. На моє запитання - чим це регламентовано, не шанований мною представник Пенітенціарної служби сказав: знаєте, у нас є наказ, я кажу - можна його номер, реквізити, дату, це таємний наказ - мені сказали - ви його зможете отримати потім, у Качанівській колонії», - розповів Власенко.

Нагадаємо, керівництво Державної пенітенціарної служби та лікарні обмежило відвідування засудженої екс-прем'єра Юлії Тимошенко іншими особами. Прес-служба ДПСУ зазначила, що "на виконання рекомендацій німецьких лікарів та з метою забезпечення досягнення максимально позитивного ефекту реабілітації засудженої, керівництвом ДПСУ спільно з лікарями було прийнято рішення про обмеження відвідування засудженої Тимошенко іншими особами". !zn

Читайте також:

Сусідка по камері Тимошенко розповіла про комфортні умови ув’язнення екс-прем’єра. Тимошенко готова спростувати її слова (ВІДЕО)

Тимошенко заявила, що її сусідку по камері змусили дати неправдиве інтерв'ю

Прокурор у справі Тимошенко пообіцяла, що екс-прем’єр рано чи пізно постане перед судом

Генсек Ради Європи впевнений, що якщо Янукович не виконає рішення Євросуду, у нього будуть «справжні проблеми»

Глава Ради Європи: Через справу Тимошенко визнати вибори в Україні буде проблематично

У пенітенціарній службі стверджують, що за Тимошенко «підглядає» міліція

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі