Власенко: Тимошенко не може самостійно пересуватися

Поділитися
Депутат від БЮТ Сергій Власенко заявив, що колишній прем'єр Юлія Тимошенко не може пересуватися без сторонньої допомоги. Про це він сказав журналістам після її відвідин у СІЗО.

"Стан здоров'я не дозволяє їй самостійно пересуватися в приміщенні слідчого ізолятора", - сказав він, додавши, що не бачив висновків лікарів і не знає, який діагноз поставлено екс-прем'єру.

Йому лише відомо те, що Ю. Тимошенко рекомендовано постільний режим, а також заборонено перебувати в приміщеннях, в яких температура нижче 14-15 градусів. С. Власенко підкреслив, що проблеми з її пересуванням пов'язані з травмою спини.

За його словами, Ю. Тимошенко прийшла на зустріч з ним з допомогою співробітників СІЗО, однак без використання будь-яких допоміжних засобів.

Раніше Пенітенціарна служба заявляла, що у Ю. Тимошенко виникли "порушення функції ходьби" через проблеми з хребтом; у СІЗО вона проходить курс масажів спини. 7 листопада стало відомо, що керівництво Лук'янівського СІЗО відмовило С. Власенку в побаченні з Ю. Тимошенко через те, що у неї загострився біль у хребті.

Між тим, сьогодні, 9 листопада, Пенітенціарна служба заявила про відсутність медичних протипоказань для проведення слідчих дій з екс-прем'єром.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі