Власенко: Янукович сам показав, що тільки він вирішує долю Тимошенко

Поділитися
Народний депутат Сергій Власенко вважає вчорашню заяву президента Віктора Януковича свідченням того, що саме він сьогодні вирішує всі питання щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це Власенко заявив журналістам.

С.Власенко підкреслив: "В принципі, вчорашня заява президента абсолютно чітко засвідчила, хто в Україні вирішує всі питання, пов'язані з Тимошенко. Протягом трьох місяців захист, родичі, політична партія вимагали провести медичний огляд Тимошенко, але доти, поки президент публічно не сказав, що це станеться, нічого не було".

Нагадаємо, вчора Янукович пообіцяв, що Тимошенко найближчим часом буде надано необхідну медичну допомогу: "Я зранку цікавився цим питанням, мав розмову і з міністром охорони здоров'я, і ​​з генеральним прокурором, і з міністром внутрішніх справ. Я звернув їхню увагу на те, щоб вони стільки, скільки необхідно, приділили увагу цьому питанню і надали всю необхідну медичну допомогу".

А вже сьогодні вранці міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко повідомив, що екс-прем'єра Ю.Тимошенко було обстежено за межами Лук'янівського СІЗО, в одній із медичних установ Києва. Разом з тим, він відмовився уточнити, про яку установу йдеться і як медики оцінюють стан здоров'я Ю.Тимошенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі