Влада Ємену обіцяє звільнити заарештованих революціонерів

Поділитися
© plus50.biz
Міністерство внутрішніх справ Ємену дало розпорядження звільнити всіх людей, затриманих у ході припинення антиурядових акцій протесту, що тривали в країні майже 11 місяців, повідомляє Reuters.

За попередніми оцінками, це рішення торкнеться не менше 1400 осіб, які потрапили в місцеві в'язниці за участь у різного роду акціях протесту.

Представники опозиції заявили, що вони звіряють списки заарештованих зі списками звільнених, щоб переконатися, що з в'язниць звільнені всі їх соратники, більшість з яких відбували терміни в столиці.

Як повідомлялося раніше, в результаті повстання, що тривало в Ємені з лютого, влада в країні перейшла до тимчасового уряду, до якого увійшли представники опозиції.

У ході багатомісячного протистояння, яке інколи переростало в збройні сутички, десятки людей загинули, сотні були заарештовані. Тим не менш, учасники акцій домоглися виконання своєї головної вимоги - авторитарний президент Алі Абдулла Салех, який правив країною 33 роки, був змушений піти у відставку.

За останніми даними, він планує залишити Ємен і виїхати в США на лікування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі