Під час таємного голосування за суддю КСУ у парламенті вибухнув скандал

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Член фракції НУНС Володимир В'язівський заявляє про серйозні порушення під час голосування бюлетенями за призначення Олександра Пасенюка на посаду судді Конституційного суду України. Про це він заявив журналістам.

За словами В.В'язівського, під час голосування бюлетенями народний депутат від Народної партії Юрій Литвин «підійшов до урни і вкинув у неї купу акуратно складених бюлетенів».

«Я не знаю, що він намагався зробити, але знаю, що це протиправні дії, оскільки він вкинув цілу купу бюлетенів», - зазначив В.В'язівський.

За словами депутата, він звернеться до Рахункової комісії ВР, яка «повинна прийняти рішення про неправомірність голосування і призначити переголосування».

При цьому він додав, що в переголосуванні має бути зацікавлений у першу чергу О.Пасенюк для того, щоб підтвердити легітимність свого обрання на посаду судді КСУ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі