Держфінпослуг: Волгу можуть відпустити вже у п'ятницю

Поділитися
© mining24.ru
Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг не виключає, що голову відомства Василя Волгу може бути звільнено з-під варти вже у п'ятницю, 22 липня.

Про це повідомив голова прес-служби Держфінпослуг Володимир Шевченко.

За його словами, суд у п'ятницю має прийняти остаточне рішення. «Можливо, В.Волга вже у п'ятницю буде на своєму робочому місці, можливо, його випустять під розписку про невиїзд. В усякому разі, все буде вирішувати суд», - сказав він.

За даними глави прес-служби, В.Волгу було затримано на 72 години до з'ясування всіх обставин справи.

Нагадаємо, вчора слідчими Генпрокуратури і СБУ було затримано і доставлено в ізолятор тимчасового утримання голову Держфінпослуг Василя Волгу

Сам Волга вважає це провокацією. У то й же час він визнав, що Адамович не міг самостійно прийняти те рішення, за яке він нібито мав отримати хабар.

У журналістському розслідуванні на сайті «Обозреватель» стверджується, що Волга міг знати про діяльність Адамовича. Окрім того, журналісти стверджують, що Волга особисто заробив 24 мільйони гривень на друкування бланків полісів ОСАЦВ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі