Як пригощали журналістів у партійних штабах

Фото Доповнено
Поділитися
"Партія президента традиційно зібралась у "Парковому".

Політичні партії на позачергових парламентських виборах організували свої передвиборні штаби, куди можуть прийти журналісти та поспілкуватись із представниками. Зокрема президентська партія "Слуга народу" традиційно зібралась у "Парковому" та організувала розваги із настільним тенісом і настільним футболом, пише "ВВС Україна".

Також у штабі є рингу, куди закликають заходити і фотографуватися з боксерськими рукавчиками. З їжі у партії Зеленського пригощали сирниками з варенням і сметаною, соком та пирогами, а ще бургерами. Однак вже за кілька годин залишились лише хлібці.

Водночас в штабі партії можна було спіймати її лідера Дмитра Разумкова, який сьогодні не став відмовлятись від ідеї стати головою парламенту.

У штаб партії "Голос" зібрався в Stereo plaza на проспекті Лобановського. Для гостей підготували печиво, сендвічі та круасани, а лідер партії Святослав Вакарчук спілкується з журналістами, проводить екскурсії штабом і робить селфі

Робота штабу почалась з невеликого скандалу, коли туди не пустили співробітників чотирьох телеканалів - Zik, 112, NewsOne та "Наш". Згодом у партії заявили, що вирішили "не співпрацювати і не ходити на канали, які мають відверто антиукраїнських і проросійських власників".

Штаб "Європейської солідарності" п'ятого президента Петра Порошенка розташувався у дворі партійного офісу на Печерську. Як пише "Українська правда", станом на 15-16 годину у прес-центрі "ЄС" було не людно, однак уже о 18.00 на місці можна було помітити і дітей Порошенка, і багатьох кандидатів із першої 30-ки партії. У колишнього президента пригощають пловом та шашликом.

Згідно з інформацією Центральної виборчої комісії України, явка виборців на позачергових виборах у Верховну Раду станом на 16:00 склала 35,05%.

На виборчій дільниці в Австралії, яка відкрився першою серед іноземних, голосування на дострокових виборах у Верховну Раду вже завершилося. За даними посольства України в Австралії, у виборах взяли участь 57 українців.

Слідкуйте за перебігом голосування разом із DT.UA "Дострокові парламентські вибори: як голосують українці".

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі