Янукович доручив Пшонці перевірити хмельницького губернатора

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент Віктор Янукович доручив генпрокурору Віктору Пшонці провести "об'єктивну і вичерпну" перевірку інформації про діяльність голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи.

Про це сказано в дорученні Януковича, даному за результатами його підсумкової прес-конференції.

"Доручаю забезпечити повну і неупереджену перевірку інформації, наданої представниками ЗМІ під час прес-конференції, щодо діяльності глави Хмельницької обласної державної адміністрації Ядухи, глави Великоновоселковської райради Донецької області Ширі і прийняти за результатами перевірки вичерпні заходи реагування відповідно до законодавства", - йдеться в дорученні.

Про пророблену роботу генпрокурор повинен доповісти до 20 січня 2012 року.

Як повідомлялося, телеканал 1+1 висловив догану ведучому програми "Гроші" Олегу Дейнеці, який перед цим на прес-конференції поставив Януковичу питання про Ядуху.

Зі слів журналіста, губернатора підозрюють у корупційних діях. Програма "Гроші" підготувала й показала 2 сюжети на цю тему.

Дейнека за власною ініціативою підготував третій сюжет, який редакція не поставила в ефір, оскільки ця тема вже була розкрита.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі