Янукович полетів до Москви

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент України Віктор Янукович відбув з робочим візитом до Російської Федерації, повідомила прес-служба голови держави.

У Москві В.Янукович візьме участь у ювілейному, 20-му засіданні Ради голів держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав. Візит президента України проходить на офіційне запрошення його російського колеги Дмитра Медвєдєва.

В рамках візиту заплановано також двосторонню зустріч президентів України і Росії.

Як стало відомо, європейські експерти негативно оцінили саміт Україна-ЄС (19 грудня).

Нагадаємо, раніше деякі ЗМІ з посиланням на джерела опублікували інформацію, що 19 грудня В.Янукович полетить до Москви на саміт ЄврАзЕС. Проте в українському дипкорпусі зійшлися на думці, що такий помилковий «витік» був «спланованою провокацією зі сторони АП».

«Я не виключаю, що суто технічно Янукович може вилетіти до Москви увечері 19 грудня, щоб заночувати там і 20 грудня взяти участь у саміті СНД, але не ЄврАзЕС. Нікому б і на думку не спало скасувати таким чином саміт з Євросоюзом», - зокрема заявив один з дипломатів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі