Януковичу готують триденний візит до Росії

Поділитися
© президент.рф
Зазвичай державні візити тривають два дні, однак, розглядається варіант продовження візиту Януковича до трьох днів. Російський посол не уточнив конкретні дати цього візиту.

Україна і Росія працюють над підготовкою державного візиту президента України Віктора Януковича до РФ, повідомив посол Росії в Україні Михайло Зурабов.

«Йде підготовка державного візиту Віктора Федоровича Януковича до Росії», - повідомив Зурабов під час конференції «Підсумки виборів в Україні та перспективи російсько-української співпраці» у п'ятницю, 21 грудня, в Києві.

Він підкреслив, що зазвичай держвізити тривають два дні, однак, розглядається варіант продовження цього візиту до трьох днів з відвідуванням Нижнього Новгорода, де пройде українсько-російський міжрегіональний форум.

Посол не уточнив конкретні дати візиту.

Він пояснив, що згаданий форум у Нижньому Новгороді у листопаді не відбувся з причини парламентських виборів в Україні.

Тому, за словами посла, цілком можливо, що цей захід буде проведено під час держвізиту українського президента до РФ.

- Янукович в останній момент переніс візит до Москви

Як відомо, у вівторок, 18 грудня, мав відбутися робочий візит президента України Віктора Януковича до Російської Федерації, однак його було перенесено.

У прес-службі президента України нагадали, що темами зустрічі президентів України і Росії були визначені актуальні питання українсько-російського співробітництва, у першу чергу в енергетичній та торговельно-економічній сферах. Зокрема - вироблення взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом Росії, Білорусі і Казахстану.

«Для успішної реалізації цих домовленостей необхідні додаткові консультації на експертному рівні. У зв'язку з цим сторони домовилися про перенесення термінів візиту", - пояснила прес-служба президента України. !zn

Читайте також:

У Європі заявили, що Янукович скасував зустріч з Путіним в інтересах України

У Януковича до підписання асоціації з ЄС залишився один крок

Янукович «ховається» від ЗМІ вже рік

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі