Яворівський: Перед кортежем Януковича вже зупиняються електрички

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Народний депутат від БЮТ Володимир Яворівський заявляє, що для проїзду кортежу президента Віктора Януковича в Україні зупиняють електрички. Про це він сказав з трибуни парламенту в середу.

"Ми сьогодні маємо повний маразм у найгіршому його вияві – разом з "Межигір’ями", разом з золотими унітазами, які, до речі, мають катапульту. Вони мають катапульту, ці унітази!", - заявив В.Яворівський.

"Уже вчора електрички зупинялися для того, щоб проїхав Янукович – не просто машини, а електрички!", - обурився він.

В.Яворівський також розкритикував більшість, а також деяких депутатів з опозиції, які не проголосували у вівторок за декриміналізацію статті Кримінального кодексу, за якою судили Юлію Тимошенко.

"Тут сидять люди, які на плечах Юлії Тимошенко в’їхали до парламенту, і в них не вистачило совісті натиснути дві кнопки і проголосувати за декриміналізацію статті, за якою судили Тимошенко!", - обурився він.

На переконання спікера ВР Володимира Литвина, перекриття доріг має залишитися для проїзду кортежу президента Україна Віктора Януковича.

«Я виходжу з того, що глава держави, обраний народом, повинен безпечно пересуватися туди, куди в нього прокладений маршрут», - впевнений голова ВР.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі