ЄС надасть Україні експертів для імплементації медреформи

Поділитися
ЄС надасть Україні експертів для імплементації медреформи Експерти з ЄС проконсультують українських колег
В ЄС підтримують другий етап медреформи в Україні.

Європейський Союз надасть Україні експертів для імплементації другого етапу медреформи. Про це стало відомо після зустрічі міністра охорони здоров'я Максима Степанова з профільними представниками ЄС, повідомляє Урядовий портал.

"Співпраця та професійна підтримка з боку ваших експертів допоможе імплементувати нам другу хвилю реформи у відповідності з міжнародними стандартами і зробить всіх нас краще підготовленими, в тому числі, до будь-яких спалахів пандемії в майбутньому", - зазначив Степанов.

У свою чергу, профільні представники ЄС зазначили, що підтримують ініціативи МОЗ та підкреслили важливість посилення співпраці.

Читайте також: Половина росіян стали жити гірше в 2019 році – опитування

Раніше глава МОЗ повідомив про те, що медична система в Україні буде реформуватися за новими алгоритмами, які відрізняються від тих, які були раніше.

Які висновки не були враховані при розробці медреформи і до яких прийшла робоча група щодо її вдосконалення, читайте в статті Алли Котляр "Скасувати медреформи. Назад у совок?" для ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі