За три місяці підтримка Зеленського серед населення впала на 21%

Поділитися
За три місяці підтримка Зеленського серед населення впала на 21% © president.gov.ua
Також в 2,5 рази збільшилось кількість тих, хто негативно ставиться до глави держави.

Впродовж осені підтримка президента Володимира Зеленського серед громадян впала з 73% в вересні, 66% - в жовтні, 64% на початку листопада до 52% - в кінці листопада. При цьому негативно до президента на кінець листопада ставляться 19% громадян, а на початку вересня таких було 7%, йдеться в даних свіжого опитування Київського міжнародного інституту соціології.

Оцінка дій президента України порівняно з початком листопада в кінці місяця погіршилася: на 10% стало менше тих, хто схвалює його роботу (з 64% до 54%), і на 13% зросла частка тих, хто не схвалює (з 23% до 36%).

Київський міжнародний інститут соціології провів опитування 22 по 25 листопада методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів серед 1500 респондентів. Похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 3%. Дані цього дослідження порівнюються с результатами опитувань КМІС, які були проведені з 4 по 7 листопада, з 9 по 11 жовтня, та з 6 по 19 вересня 2019 року.

Зазначимо, що цифри також підтверджує опитування Фонду "Демократичні ініціативи". Перші кроки діяльності президента Зеленського негативно оцінили 24% громадян, що вдвічі більше, ніж в серпні.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі