Завдання-максимум для Об'єднаної опозиції - 300 депутатських мандатів, - Гриценко

Поділитися
Один з лідерів Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Гриценко заявив, що завданням максимум на виборах є отримання 300 депутатських мандатів. «Скільки Чечетов не підніматиме рук-ніг - жодного корупційного закону уряд не внесе, а якщо внесуть - то не пройде, бюджет за 15 хвилин не приймуть, закон "Про мову" не приймуть"», заявив Гриценко.

Один з лідерів Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Гриценко протягом декількох найближчих днів припинить своє членство у партії «Громадянська позиція».

Це дозволить йому офіційно стати кандидатом в народні депутати від Об'єднаної опозиції "За Батьківщину". Про це Гриценко сказав на прес-конференції у Львові. Він також зазначив, що завданням максимум для Об'єднаної опозиції є отримання 300 депутатських мандатів. "Більшість опозиції у Верховній Раді відчують всі, - запевнив Гриценко. - Скільки Чечетов не підніматиме рук-ніг - жодного корупційного закону уряд не внесе, а якщо внесуть - то не пройде, бюджет за 15 хвилин не приймуть, закон "Про мову" не приймуть".

Завданням мінімум Гриценко вважає 170-180 опозиційних депутатів в парламенті "які заблокують те, що Янукович планує зробити".

"А саме: внести зміни до Конституції, щоб в Україні не було більше всенародних виборів президента, а главу держави з царськими повноваженнями обирали у Верховній Раді. Для таких змін до Конституції необхідно 300 голосів народних депутатів. Тому найближчі парламентські вибори - це важливий етап і для зміни влади, і для збереження можливості проведення майбутніх президентських виборів всенародним голосуванням", - сказав Гриценко.

Він також підкреслив, що "за два роки країну розвернули на 180 градусів, позбавили європейської перспективи, знищують паростки демократії, підприємництва, вільної журналістики, парламентаризму - всього того, до чого ми дуже довго йшли». !zn

Читайте також:

Гриценко: Після перемоги опозиції на виборах відносини з Європою зміняться

Після перемоги опозиції керівництво Партії регіонів піде під суд, - Гриценко

Об'єднана опозиція через можливі провокації перенесла свій з'їзд

Першу п'ятірку Об'єднаної опозиції оберуть на з'їзді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі