Зеленський і "Слуга народу" провалюють комунікацію з громадськістю — експерт

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Зеленський і "Слуга народу" провалюють комунікацію з громадськістю — експерт
Відверте хамство і безпідставні звинувачення завідомо негативно налаштовують медійників, які не повинні такого пробачати.

Поведінка Володимира Зеленського та його команди в ситуації із "Формулою Штайнмаєра" засвідчила потужний комунікаційний провал влади. Про це йдеться в статті "Дзеркала Тижня" "Деконструкція символічної влади".

"Нова українська влада не здатна в кризовій ситуації на адекватний діалог із суспільством. Відповідаючи на питання журналістів про те, на що йде Україна в питаннях війни (щодо "Формули Штайнмаєра") депутати від "Слуги народу" чіпляються як раз за символічну владу Зеленського (високий рівень довіри серед українців, виражений в елементах концепції французького соціолога П‘єра Бурдьє про символічну владу та безумовну довіру населення до неї), посилаючись на те, що він наче б то знає що робить. А конкретних відповідей все ж не дають", - зазначає автор статті політичний аналітик Олександр Солонько.

І тут, на думку автора, на передній план виступає проблема у стосунках влади із представниками медіа, від позиції яких залежить на скільки вдасться пояснити українцям складні та непопулярні рішення діючої влади.

"Відверте хамство і безпідставні звинувачення завідомо негативно налаштовують медійників, які не повинні такого пробачати. А вони впливають на громадську думку. І в частині трактування дій влади, і в частині формування іміджу самого президента, який уже зараз поступово починає перетворюватися з принца на гарбуза", - ідеться в статті.

В матеріалі висловлено сумніви у тому, що влада взагалі має цілісну комунікаційну стратегію, що парадоксально. Адже існує думка, що блискуча перемога на двох виборчих кампаніях була зумовлена саме завдяки успішній комунікації з громадськістю.

Докладніше читайте у статті Олександра Солонька "Деконструкція символічної влади" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі