Зеленський представив нового керівника Міноборони

Поділитися
Зеленський представив нового керівника Міноборони Зеленський назвав головним завданням нового глави Міноборони - соцзабезпечення українських військових та їх сімей
Зеленський подякував попередньому голові Міноборони і колективу міністерства за роботу.

Президент України Володимир Зеленський представив колективу Міністерства оборони України нового керівника - Загороднюка Андрія. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Хотів би, щоб ви теж підтримали цю людину, тому що він - фахівець в оборонних справах, в оборонній галузі", - зазначив президент.

Він висловив сподівання, що екс-міністр оборони Степан Полторак також підтримає нову кандидатуру.

Володимир Зеленський подякував попередньому очільнику Міноборони і колективу міністерства за роботу.

"Я вам вдячний за всю ту велику роботу, що ви робите щодня. Це найважливіше, у нас йде війна. Нашим військовим і нашим волонтерам - вдячний вам як професіоналам", - сказав президент.

Глава держави наголосив, що одним із завдань нового міністра оборони є належне соціальне забезпечення та умов життя українських військових та їх сімей.

"Я дуже хотів би, щоб ми зосередилися саме на умовах життя наших військових та їх сімей, їх відпочинку і лікуванні. Щоб вони могли пишатися своєю працею і пам'ятати, що не тільки вони пишаються Україною, але і держава пишається кожним з них і дійсно охороняє їх, їхні сім'ї", - підкреслив президент.

Зі свого боку міністр оборони України Андрій Загороднюк зазначив, що міністерство не буде конкурувати з Генеральним штабом Збройних сил в частині військової експертизи, а зосередиться на цивільному контролі.

Новий глава Міноборони назвав три пріоритети міністерства, які будуть відображені в конкретній програмі, до розробки якої залучать військових. Перший пріоритет - військовослужбовець, другий - продовження переходу до стандартів НАТО, третій - боротьба з корупцією.

Раніше повідомлялося про те, що з нового року поліцейські будуть отримувати дві матеріальні допомоги в рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі