Зеленський пригрозив "засранцям" у чаті далекобійників: реакція соцмереж

Відео
Поділитися
Зеленський пригрозив "засранцям" у чаті далекобійників: реакція соцмереж Президент України, як виявилося, не знає, що ДАІ в Україні вже давно немає © Володимир Зеленський / Facebook
Президент вирішив нагадати про своє шоуменському минулому. Далеко не всі оцінили його гумор на тлі викликів, що стоять перед державою.

Президент Володимир Зеленський публічно пригрозив далекобійникам, які намагаються спільними зусиллями уникнути зважування і руйнують дороги перевантаженими фурами. Своє відеозвернення Зеленський не оприлюднив через звичні канали комунікації Офісу президента, а відправив його безпосередньо в чат водійський чат у Viber.

Учасників чату, які ділилися один з одним інформацією про розташування мобільних постів вагового контролю, президент обізвав "засранцями" і попросив "не заважат" йому "робити країну кращою".

"Я не знав, що є така проблема, як зберегти дороги. Чому? Тому що є різні машини, різні водії, перевантажені - вони їдуть. У них своя робота, їм все одно, що держава витрачає на один кілометр державних доріг приблизно 1 млн доларів", - заявив Зеленський.

За його словами, щоб подолати цю проблему, він домовився з СБУ, Національної поліцією і навіть Державтоінспекцією, яку ліквідували ще у 2015 році, коли створювали патрульну поліцію. Ці події "Квартал 95" неодноразово обігрував у своїх скетчах.

"Чесно кажучи, розвеселили ви мене і розвеселили всіх. Хотів би вам просто сказати: ви, хлопці, засранці - ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви якось ... Допомагати ви не можете, не здатні, але хоч трохи не заважайте. Добре? Тому що все одно ми всі чати знайдемо і вас також знайдемо - і буде боляче", - резюмував президент.

Користувачі соціальних мереж неоднозначно сприйняли такий хід президента. Йому нагадали, що глава держави регулярно записував відеозвернення під час карантину, розповідаючи про величезні партії ПЛР-тестів, засобів захисту та доплати медикам. Але чомусь не став записувати "відосік" зі словами підтримки мешканцям будинку на Позняках, що вибухнув, і мешканцям західних регіонів, які позбулися житла через паводки.

Деякі звернули увагу на ляп із ДАІ.

Соцмережі

Не обійшлося і без рекомендацій створити чат для українських олігархів і записати до них відеозвернення в ткому ж тоні.

Ряд користувачів порадили Зеленсому не зупинятися, а також "відзначитися" у батьківських та учнівських чатах, чатах ОСББ тощо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі