Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів п'яти країн

Фото
Поділитися
Президент зустрівся з послами Франції, Австрії, Голландії, Естонії та Великобританії.

Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти від послів Естонії, Франції, Австрії, Голландії і Великобританії. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Повідомляється, президент України зустрівся з послами Каймо Кууском (Естонія), Етьєном де Понсеном (Франція), Гернотом Пфандлером (Австрія), Йоганнесом Германном Адрыанусом де Молою (Голландія) і Меліндою Сіммонс (Великобританія).

Під час зустрічі Зеленський подякував послам за підтримку України на міжнародній арені та допомогу у проведенні реформ. Зокрема, президент висловив надію на активізацію торговельно-економічного співробітництва з Естонією. Також Зеленський зазначив роль Франції в рамках нормандського формату. Австрії подякував за підтримку суверенітету України і допомоги у подоланні наслідків російської агресії. З послом Голландії обговорив ситуація з безпекою на Донбасі, а також подякував Нідерландам за готовність притягти до відповідальності винуватців аварії літака Boeing-777 Malaysia Airlines. Великобританії висловив подяку за допомогу в проведенні реформ і зміцненні оборонної здатності України.

Раніше президент Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів п'яти країн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі