Зеленський призначив Бухарєва першим заступником голови СБУ

Поділитися
Зеленський призначив Бухарєва першим заступником голови СБУ Раніше Бухарєв був головою СЗР © Владислав Бухарєв / Facebook
Раніше DT.UA писало, що метою такого призначення є зміцнення позицій нового керівництва спецслужби.

Президент України Володимир Зеленський призначив Владислава Бухарєва першим заступником голови Служби безпеки України. Попередньо президент звільнив Бухарєва з посади очільника Служби зовнішньої розвідки. Відповідні укази опублікували на сайті Офісу президента.

"Звільнити Бухарєва Владислава Вікторовича з посади Голови Служби зовнішньої розвідки України", - йдеться в указі №681/2019.

Указом №682/2019 президент призначив Бухарєва першим заступником голови Служби безпеки України - начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

У той же час Зеленський підписав №683/2019 та призначив начальником Департаменту контррозвідки Служби безпеки України Олександра Русанка.

Як писало DT.UA Зеленський вирішив призначити Бухарєва на відповідну посаду з метою зміцнення позицій нового керівництва СБУ. Тепер Бухарєв, який розставив чимало своїх людей на позиції в СЗР, зможе впливати на політику двох спецслужб. Бухарєв є вихідцем з управління "К" Служби безпеки України. На думку експертів, його присутність в СБУ може посилити переконання Івана Баканова у необхідності збереження антикорупційного підрозділу в системі СБУ.

11 червня Володимир Зеленський призначив головою Служби зовнішньої розвідки Владислава Бухарева. У березні 2014 року Бухарєв став начальником Головного управління СБУ з боротьби з корупцією і організованою злочинністю. З грудня 2007 по березень 2010 року він обіймав посаду першого заступника голови Державної податкової адміністрації й очолював податкову міліцію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі