Зеленський призначив нового начальника Управління держохорони

Поділитися
Зеленський призначив нового начальника Управління держохорони Президент змінив начальника УДО © Сайт президента України
Олексія Оцерклевича звільнили з посади.

Президент Володимир Зеленський звільнив полковника Олексія Оцерклевича з посади начальника Управління державної охорони (УДО), на посаду був призначений колишній співробітник Інституту УДО Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Рудь. Відповідні укази опубліковані сьогодні на сайті президента.

Крім того, ще одним указом Зеленський присвоїв Оцерклевичу військове звання генерал-майора.

Новий начальник УДО Сергій Рудь, згідно з його декларацією за 2016 рік, отримав 219 тисяч гривень зарплати в Інституті УДО та 4,7 тисячі гонорарів та інших виплат. У власності у нього вказаний будинок в Києві площею 67 кв. м. та дві земельні ділянки у Вінницькій та Хмельницькій областях, автомобіль 2012 року випуску, його дружина володіє будинком і земельною ділянкою на Хмельниччині.

Нагадаємо, що 22 травня Валерій Гелетей подав рапорт про звільненняз посади начальника Управління державної охорони на ім'я президента Володимира Зеленського. Новим начальником УДО був призначений військовий Олексій Оцерклевич. Службу безпеки президента очолив колишній охоронець олігарха Ігоря Коломойського Максим Донець.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі