Зеленський розкрив подробиці своєї зустрічі з Ахметовим, Пінчуком та Коломойським

Поділитися
Зеленський розкрив подробиці своєї зустрічі з Ахметовим, Пінчуком та Коломойським © Гордон
З усіма уже домовився про інвестиційні проекти.

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із трьома українськими олігархами Рінатом Ахметовим, Ігорем Коломойським та Віктором Пінчуком та досяг певних домовленостей про підтримку ними соціальних проектів. Про це він заявив 20 червня під час зустрічі із бізнес-спільнотою.

"Вони беруть на себе відповідальність за вирішення конкретних питань. Наприклад, пан Пінчук вже зараз забезпечить квартирами родини всіх 24-х військовополонених моряків і далі буде опікуватися проблемами і соціальною допомогою всіх військовослужбовців. Це наша з ним домовленість", - повідомив Зеленський.

Водночас президент додав, що домовився з Ахметовим про відмову від формули "Роттердам+", а Ігор Коломойський допоможе з розвитком Донбасу.

"З паном Рінатом Ахметовим ми не тільки дійшли згоди про скасування формули "Роттердам + ", а й домовилися, що він буде вкладати гроші в медицину і інвестувати в дороги, інфраструктуру Донбасу. Перший результат ви вже бачили - це 200 "швидких" для міських і сільських лікарень по всій Україні", - додав глава держави.

"Пан Ігор Коломойський буде вкладати дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він про це ще не знає", - додав Зеленський.

За його словами, Донбас потребує інвестицій у більше ніж 300 млрд гривень і він уже пропонує і починає вкладати у підконтрольну українській владі територію на сході. Зокрема глава держави закликав долучитись до цього проекту представників бізнесу і стати благодійниками чи інвесторами.

"З іншими я ще не зустрівся, збираюсь, вони десь ховаються", - додав Зеленський.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі