Зеленський у Франції назвав пріоритети розвитку України

Поділитися
Зеленський у Франції назвав пріоритети розвитку України © president.gov.ua
Український президент на Station F в черговий раз озвучив свою ідею "зробити "держава в смартфоні".

Президент України Володимир Зеленський в Парижі на стартап-інкубаторі Station F заявив про те, що "цифрові рішення – це пріоритет розвитку України". Зараз Зеленський перебуває в Парижі з офіційним візитом, де проведе зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном, повідомили в понеділок на Банковій.

"Торік частка ІТ-індустрії в українській економіці становила 4% ВВП. В Україні у сфері ІТ та у стартапах працює 150 тисяч осіб. Ми розвиватимемося у цьому напрямі", – цитує Зеленського його прес-служба. "Я розумію, що боротьба з корупцією – це інновації та діджитал".

Зеленський в черговий раз повторив тезу про те, що ідея його команди полягає в тому, щоб "зробити "державу в смартфоні".

Зазначимо, що Еммануель Макрон став першим іноземним лідером, з яким зустрівся Зеленський. 12 квітня французький президент по черзі прийняв в Єлисейському палаці обох кандидатів у президенти України - Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі