Зеленський відвідає Словаччину з офіційним візитом

Поділитися
Зеленський відвідає Словаччину з офіційним візитом Чапутова підтвердила запрошення президентові України відвідати Словаччину з офіційним візитом © 112 Україна
Зеленський подякував президенту Словаччини за гуманітарну допомогу.

Президент України Володимир Зеленський прийняв запрошення президента Словацької Республіки Зузани Чапутової відвідати Словаччину з офіційним візитом. Про це повідомляє прес-служба ОП.

"Чапутова підтвердила запрошення президентові України відвідати Словаччину з офіційним візитом, яке було з вдячністю прийняте", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, президент Словаччини подякувала за вишиванку, яку український президент надіслав їй з нагоди Всесвітнього дня вишиванки.

Також співрозмовники обмінялися думками щодо ситуації в Україні та Словаччині з поширенням пандемії COVID-19 та заходів, які вживаються урядами двох країн для подолання наслідків кризи та відновлення економічної активності.

"Деякі країни змогли взяти поширення епідемії під контроль, як це вдалося Словаччині. Бажаю вам сил і міцного здоров'я для подолання викликів, спричинених пандемією. Мої співчуття родинам, які втратили близьких, і побажання одужання хворим", - підкреслив президент України.

Володимир Зеленський висловив вдячність словацькій колезі за гуманітарну допомогу, надану Словаччиною України для боротьби з поширенням коронавірусу.

Читайте також: ООН та ВООЗ готують для України два плани боротьби з коронавірусом

Нагадаємо, Словаччина виділила Україні допомогу для боротьби з пандемією коронавірусу. Зокрема, були передані захисні маски, дезінфікуючі засоби, ковдри та інші предмети.

Раніше Європарламент підтримав виділення Україні 1,2 млрд євро в рамках пакету макрофінансової допомоги в 3 млрд євро для протидії економічній кризі пандемії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі