Зеленський висловив сподівання на взаєморозуміння з Путіним

Поділитися
Зеленський висловив сподівання на взаєморозуміння з Путіним Зеленський запевняє, що обговорював з Путіним виключно полонених та арештованих українців
Мабуть, позитивні дані екзитполу дострокових виборів до Ради змусили президента більше, ніж оптимістично оцінити розмову з російським президентом 11 липня.

Президент України Володимир Зеленський на тлі оголошення перших даних екзитполу дострокових виборів до Верховної Ради України на брифінгу у виборчому штабі в Києві, у неділю, 21 липня, заявив, що позитивно оцінює своє спілкування із президентом Росії Володимиром Путіним, передає Deutsche Welle.

"Мені здається, що ми знайдемо порозуміння, бо мені це здалося протягом цього дзвінка... Я впевнений, що ми найближчим часом вирішимо це питання. Я дуже цього хочу. Ми дуже багато над цим працюємо. Це питання є пріоритетним для нас", – заявив Зеленський, відповідаючи на питання журналістів про телефонні переговори з президентом РФ Володимиром Путіним. При цьому точні терміни вирішення питань з моряками він відмовився називати.

Також президент підтвердив, що обговорював з Путіним питання, пов'язані виключно з обміном військовополонених і заарештованих, та запевнив, що Україна не збирається відмовлятися від "нормандського формату" переговорів про мирне врегулювання конфлікту на сході України та Мінських домовленостей.

Нагадаємо, у четвер, 11 липня, відбулася перша телефонна розмова двох президентів. у прес-службі Зеленського зазначили, що під час розмови обговорювалося питання звільнення українських полонених моряків та інших військовополонених. У той же час прес-секретар Путіна повідомив, що розмова мала "прагматичний характер".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі